Logo
0753.684.196
Foraje Apa Potabila
Foraje puturi - Denisipare puturi - Piloti forati

Foraje puturi pentru irigatii

Review-uri 5.0 (6 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (2 intrebari)

Foraje puturi pentru irigatii: ce trebuie sa stii?

Stim din experienta ca cea mai naturala si eficienta metoda de a obtine apa potabila pe un teren sau intr-o gradina este sa existe foraje puturi pentru irigatii .

Puturile forate sunt folosite pentru extragerea apei din statul acvifer, care se afla la mai mult de 15-20 de metri sub pamant. Forarea profunda a puturilor implica realizarea unui foraj folosind o instalatie de foraj. Compania noastra ofera posibilitatea de a fora puturi adanci.

Avem dispozitive profesionale care pot fi instalate chiar si in locuri greu accesibile unde nu ar fi posibil sa fie utilizate echipamente grele. Si pentru ca tinem cont de particularitatile solului si de profilul hidrologic, ne aflam printre cei care pot efectua foraje intr-un mod profesionist, astfel incat sistemul de irigatii sa poata fi intotdeauna alimentat corespunzator cu apa.

Forarea puturilor adanci este perfecta pentru gradinile cu suprafete mari si mici, care au nevoie de pana la cateva mii de litri de apa pentru a-si iriga in mod corespunzator plantele. Apa obtinuta dintr-un astfel de put provine din straturile adanci care nu sunt in contact cu mediul extern, prin urmare, acestea se disting adesea prin curatenie si lipsa de contaminare (desi aceasta nu este o regula absoluta). Daca criteriul de puritate este indeplinit, apa poate fi utilizata nu numai pentru consum, ci si pentru alimentarea sistemului automat de irigare a gradinii .

Compania noastra garanteaza preturi mici si posibilitati nelimitate de forare de puturi adanci chiar si in locuri greu accesibile. Va asiguram ca este o metoda rapida de obtinere a apei, atat pentru irigarea gradinii , cat si pentru uz casnic sau economic. De asemenea, este recomandat sa te familiarizezi cu oferta de forare a unui put, tinand cont de tipul de sistem de irigare dorit, fie prin picurare, fie prin constructia unui bazin ce permite alimentarea cu apa.

-
Doar in luna Martie beneficiezi de denisiparea putului gratuit pentru orice lucrare de foraje puturi contractata
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(6 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (6 review-uri)
5 stele
(6)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Mar ...
18.01.2020
Excelent
Foraj de 40 de metri adancime
Foraj put de medie adancime executat in Mogosoaia la a doua panza. Foarte bine lucrat. Recomand.
Ion ...
22.01.2020
Excelent
Foraj pentru alimentarea cu apă
Am avut nevoie de o sursă de apă. Băieții au venit a doua zi și au săpat un puț cu adâncimea de 25 m. Foarte rapid și foarte punctuali.
Tit ...
06.02.2020
Excelent
Foraje puțuri apă Ciorogârla
Am avut de furat două puțuri la adâncimea de 20 m în Ciorogârla. Foarte mulțumit de lucrare. Mulțumesc.
Din ...
12.02.2020
Excelent
Execuție puț apă Domnești
Mulțumesc echipei Foraj Apă Potabilă au executat un puț ca la carte. Acum nu mai am probleme cu sursa de apă.
Val ...
21.02.2020
Excelent
Foraj de irigații
Băieții au avut de executat un puț pentru irigații. Foarte rapizi și foarte bun debitul de apă. Mulțumesc.
Den ...
03.04.2020
Excelent
Foraj pentru irigarea gazonului
Foraj puț executat la prima pânză freatică. Foraj pentru irigarea gazonului din curte.

Intrebari si raspunsuri

(2 intrebari) Adauga intrebare
Cos ...
08.07.2021
La alba lulia doresc un foraj pt.irigatii
 
ForajApaPotabila.RO
Va multumim pentru solicitarea dumneavoastra in legatura cu Foraje puturi pentru irigatii. In cel mai scurt timp un reprezentant al ForajApaPotabila.RO va va contacta. Pentru orice intrebare legata de Foraje puturi pentru irigatii sunati la 0753.684.196
Mih ...
30.06.2021
Buna ziua ! M-ar interesa cat ar costa metrul liniar pentru un put destinat irigatiilor. Locatia terenului este in Ilba,Maramures. As dori sa va intreb si daca ati mai facut lucrari in zona si ati putea estima adancimea la care se poate da de apa. Multumesc.
 
ForajApaPotabila.RO
Am primit cererea dumneavoastra pentru Foraje puturi pentru irigatii. Un email cu oferta pentru Foraje puturi pentru irigatii va fost trimis pe email. Echipa ForajApaPotabila.RO va sta la dispozitie cu orice informatii despre Foraje puturi pentru irigatii