Logo
0753.684.196
Foraje Apa Potabila
Foraje puturi - Denisipare puturi - Piloti forati

Denisipari puturi

Review-uri 5.0 (3 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (1 intrebari)

Denisiparea putului: iata care este solutia acestei situatii neplacute

Daca te numeri printre cei care nu mai vor sa depinda de sistemul de alimentare cu apa municipal sau daca in locatia unde te afli nu ai o sursa sigura de apa, cea mai buna solutie pentru tine este sa apelezi la serviciile oferite de firma noastra, aceea de forare a propriului put de apa. In acest fel, iti vei putea satisface nevoile consumului zilnic de apa, fara costuri suplimentare pe termen lung.

Ceea ce trebuie insa sa stii este ca, indiferent cat de profesional a fost executat forajul, acumularile de nisip din interiorul acestuia pot provoca probleme la anumite perioade de timp, ducand la scaderea debitului de apa sau chiar extragerea apei tulbure sau cu particule de nisip.

Daca te afli in aceasta situatie, atunci este obligatoriu sa apelezi la serviciile firmei noastre de denisipari puturi, care intr-un interval de timp de pana la 4 ore, va reusi sa rezolve aceasta solicitare.

Chiar daca un put de apa poate intampina aceasta problema datorita unei executii incorecte, necesitatea de denisipare a putului se poate datora si anumitor conditii morfo-hidrologice ale zonei in care locuiesti.

Prin urmare, atunci cand intampini situatiile prezentate mai jos si vei apela la firma noastra pentru procedura de denisipare, vei obtine urmatoarele beneficii:

  • cresterea debitului apei
  • evitarea pe viitor a nisiparii forajului
  • evitarea defectiunilor la pompa submersibila sau la hidrofor
  • cresterea permeabilitatii.


Procedura de denisipare puturi efectuata de compania noastra se poate mandri cu bune rezultate si feedback-uri pozitive din partea fostilor clienti, iar acest fapt se datoreaza in mare parte experientei acumulate de-a lungul timpului si utilajelor de buna calitate pe care le folosim la fiecare lucrare de denisipare.

Astfel ca, daca si tu detii propriul put forat, dar nisipul din interior iti da mari batai de cap, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si vom veni in ajutorul tau la cele mai avantajoase preturi.

-
Doar in luna Martie beneficiezi de denisiparea putului gratuit pentru orice lucrare de foraje puturi contractata
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (3 review-uri)
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Mar ...
18.01.2020
Excelent
Foraj de 40 de metri adancime
Foraj put de medie adancime executat in Mogosoaia la a doua panza. Foarte bine lucrat. Recomand.
Nic ...
08.03.2020
Excelent
Foraj puț apă pentru spălătorie auto
Foraj de mare adâncime executat pe o țeavă de diametru de 14 cm, adâncimea de foraj fiind de 100 m forajul a fost necesar pentru a asigura apa unei spălătorii.
Fan ...
18.03.2020
Excelent
Foraje puțuri de medie în Turnu Măgurele
Puț cu adâncimea aproximativă de 30 m executat în Turnu Măgurele județul Teleorman. Foarte bine executat într un timp record.

Intrebari si raspunsuri

(1 intrebari) Adauga intrebare
CRI ...
16.06.2021
Doresc denisiparea unui put care are diametrul de un tol, adancime 16 m. Localitatea Dumbravita. Multumesc
 
ForajApaPotabila.RO
Am primit cererea dumneavoastra pentru Denisipari puturi. Un email cu oferta pentru Denisipari puturi va fost trimis pe email. Echipa ForajApaPotabila.RO va sta la dispozitie cu orice informatii despre Denisipari puturi