Logo
0753.684.196
Foraje Apa Potabila
Foraje puturi - Denisipare puturi - Piloti forati

Adanciri puturi

Review-uri 5.0 (3 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (3 intrebari)

Adancirea puturilor forate: beneficii sau riscuri?

Puturile forate sunt realizate cu ajutorul unor dispozitive speciale, adica instalatii de foraj. Proiectarea lor se bazeaza in principal pe doua tipuri de tevi - carcasa si filtrare. Primele ajung la stratul acvifer, in timp ce cele din urma il patrund.

Datorita faptului ca adancirea unui put forat este posibila la peste 10 m, apa extrasa din acesta este lipsita de contaminare rezultand, de exemplu, din fertilizarea solului sau din scurgeri in infrastructura de canalizare. De asemenea, este demn de remarcat faptul ca intregul sistem functioneaza independent de alimentarea cu apa si iti asigura o sursa de apa permanenta. In plus, putul forat are costuri de operare reduse - genereaza un consum redus de energie, iar intretinerea sa nu este costisitoare.

Indiferent cat de bine a fost realizat putul, exista anumite motive cand devine necesara procedura de adancire puturi, moment in care, specialistii firmei noastre vor putea evalua situatia prezenta si vor putea decide care este cea mai optima solutie.

Ce motive vor determina necesitatea adancirii puturilor:

  • deteriorarea calitatii apei extrase din put
  • scaderea sesizabila a debitului apei.


In momentul in care echipa firmei noastre va evalua situatie, se va putea lua decizia de a adanci putul sau daca este suficienta procedura de denisipare a acestuia. Trebuie luat in calcul si daca exista mai mult puturi in zona, care utilizeaza acelasi strat acvifer sau daca in ultima perioada a fost seceta.

Pentru ca adancirea puturilor forate nu presupune o procedura simpla, este foarte important sa se apeleze la serviciile pe care firma noastra le ofera, caci echipa de specialisti are suficienta experienta pentru a evalua corect situatia si pentru a putea recomanda, in cunostinta de cauza, daca aceasta procedura este suficienta sau este necesara forarea unui nou put.

Si, desi exista numeroase avantaje in urma procedeului de adancire a putului, incepand cu o apa microbiologic pura si terminand cu considerentele financiare, inca de la inceput trebuie luate in calcul si posibilele riscuri, precum lipsa imbunatatirii debitului de apa.

-
Doar in luna Martie beneficiezi de denisiparea putului gratuit pentru orice lucrare de foraje puturi contractata
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (3 review-uri)
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Ion ...
22.01.2020
Excelent
Foraj pentru alimentarea cu apă
Am avut nevoie de o sursă de apă. Băieții au venit a doua zi și au săpat un puț cu adâncimea de 25 m. Foarte rapid și foarte punctuali.
Din ...
12.02.2020
Excelent
Execuție puț apă Domnești
Mulțumesc echipei Foraj Apă Potabilă au executat un puț ca la carte. Acum nu mai am probleme cu sursa de apă.
Den ...
03.04.2020
Excelent
Foraj pentru irigarea gazonului
Foraj puț executat la prima pânză freatică. Foraj pentru irigarea gazonului din curte.

Intrebari si raspunsuri

(3 intrebari) Adauga intrebare
Rad ...
09.07.2021
Avem fintina dar apa scade mult pe timp de vara.locuim in Singeorzu Nou Bistrita Nasaud.. com.Lechinta
 
ForajApaPotabila.RO
Multumim pentru interesul aratat pentru Adanciri puturi, pentru o oferta concreta de pret pentru Adanciri puturi avem nevoie de mai multe detalii. Apelati acum echipa ForajApaPotabila.RO la numarul de telefon 0753.684.196 sau lasati-ne un numar si va contactam noi.
Bal ...
30.06.2021
Fantana are 12 mai nu mai am apa in ramas vrea o curatare denisipare sau adancirea nu stiu
 
ForajApaPotabila.RO
Am primit cererea dumneavoastra pentru Adanciri puturi. Un email cu oferta pentru Adanciri puturi va fost trimis pe email. Echipa ForajApaPotabila.RO va sta la dispozitie cu orice informatii despre Adanciri puturi
Ceu ...
16.06.2021
solicit oferta de pret pentru saparea unei fantani cu o adancime de 8 m si un diametru de 120 cm.( tuburile sunt din beton, au un diametru interior de 100 cm, inaltime de 100 cm si o greutate de 830 kg.) in localitatea Jucu de Sus. Multumesc !
 
ForajApaPotabila.RO
Am primit cererea dumneavoastra pentru Adanciri puturi. Un email cu oferta pentru Adanciri puturi va fost trimis pe email. Echipa ForajApaPotabila.RO va sta la dispozitie cu orice informatii despre Adanciri puturi